Welcome Guest Active Topics
CCL Messageboard » CCL News » CCL Website/Live Market » BUG with the In-Store Search Engine
Thundercron
Monday, September 03, 2012 1:56:40 PM
Rank: Celestial
Groups: Member, Super Seller
Location: Redland, Oregon
Joined: 9/14/2008 | Posts: 3,416 | Points: 39,814
Shop at My Store
In addition to the already-reported bug regarding using the browser back button not taking you back to the proper place after looking at a specific issue for sale.....here's another:

Say you're inside a store. On the home page, it'll say 13,499 items in All Items (or whatever the store's number is). Their's a search box right below that. If I type in "Spider-Man", it'll select all the items in the store with that term in the title. The bug is that the number above the search results remains the same (13,499), instead of showing how many items are in that particular search result (as it did before).
Jim
Tuesday, September 04, 2012 6:05:10 PM
Rank: CCL Mobile App Dev
Groups: Member
Location: Everett, WA
Joined: 6/16/2007 | Posts: 10,451 | Points: 10,102,487
Warlock
Thursday, September 27, 2012 8:31:06 AM
Rank: Watcher
Groups: Member, Subscriber
Location: Fairhaven MA
Joined: 3/13/2007 | Posts: 914 | Points: 114,949
Did this ever reach resolution? I note that, both in the desktop and web in-store pages, when I do a viewing of the 'On My Wish List' and the vendor has multiple pages, that navigating page to page is problematic. About 50% of the time, using either the controls at the top or bottom of the page, navigating to the next page will render a blank window with only a page control at the top, which has not refreshed to the correct page number. The bottom control disappears. Using this control again to try to move to the next page will sometimes succeed, but the next page will be lacking the navigation controls at the bottom.

Secondly, often clicking on a listing to see detail will similarly bring you to a blank page.

Frustrating.
The_Valiant_One
Thursday, September 27, 2012 9:43:32 AM
Rank: Administration
Groups: CCL Feature Crew, Forum Admin, Guru, Member, Super Seller
Joined: 6/7/2007 | Posts: 5,103 | Points: 155,290
Shop at My Store
Warlock wrote:
Did this ever reach resolution? I note that, both in the desktop and web in-store pages, when I do a viewing of the 'On My Wish List' and the vendor has multiple pages, that navigating page to page is problematic. About 50% of the time, using either the controls at the top or bottom of the page, navigating to the next page will render a blank window with only a page control at the top, which has not refreshed to the correct page number. The bottom control disappears. Using this control again to try to move to the next page will sometimes succeed, but the next page will be lacking the navigation controls at the bottom.

Secondly, often clicking on a listing to see detail will similarly bring you to a blank page.

Frustrating.


I'll see if I can check in with Jim today.





Steve Boyd
VP/CCL

You can reach us by phone at (615) 264-4747 ext 103
and you can e-mail us at helpdesk@comiccollectorlive.com


Check out my official CCL YouTube show:SUPER MEGA COMIC ACTION NEWS AT MIDNIGHT!
Thundercron
Thursday, September 27, 2012 11:02:42 AM
Rank: Celestial
Groups: Member, Super Seller
Location: Redland, Oregon
Joined: 9/14/2008 | Posts: 3,416 | Points: 39,814
Shop at My Store
Yeah, it looks like the number of items in the search results has been fixed. I also see what's being said about navigating using the controls. Selecting a page number to go to at the bottom of the page results in a blank page; clicking the arrrows at the top of the page seems to work. Using the back button in the web browser seems to send me to different recent pages without rhyme or reason.
wickedcomics
Thursday, September 27, 2012 11:13:48 AM
Rank: Herald of Galactus
Groups: Member
Joined: 5/14/2011 | Posts: 1,433 | Points: 18,983
If I search Spider-Man in a store, it will show me the results. Once I get out of the first or second page, I get a blank screen and have to start over again.
Jim
Thursday, September 27, 2012 12:33:19 PM
Rank: CCL Mobile App Dev
Groups: Member
Location: Everett, WA
Joined: 6/16/2007 | Posts: 10,451 | Points: 10,102,487
wickedcomics
Thursday, September 27, 2012 1:28:43 PM
Rank: Herald of Galactus
Groups: Member
Joined: 5/14/2011 | Posts: 1,433 | Points: 18,983
No I use Google Chrome or Firefox.
Jim
Thursday, September 27, 2012 1:32:50 PM
Rank: CCL Mobile App Dev
Groups: Member
Location: Everett, WA
Joined: 6/16/2007 | Posts: 10,451 | Points: 10,102,487
Thundercron
Thursday, September 27, 2012 2:06:45 PM
Rank: Celestial
Groups: Member, Super Seller
Location: Redland, Oregon
Joined: 9/14/2008 | Posts: 3,416 | Points: 39,814
Shop at My Store
I use Internet Explorer.
Jim
Thursday, September 27, 2012 4:03:20 PM
Rank: CCL Mobile App Dev
Groups: Member
Location: Everett, WA
Joined: 6/16/2007 | Posts: 10,451 | Points: 10,102,487
I can't seem to get a repro in IE9 but I can get it to lose the viewstate in IE10 which results in some pretty odd behavior.

The issue with the footer page numbers should be resolved though. I'll keep digging into why the viewstate is acting different between browsers.
Warlock
Friday, September 28, 2012 6:27:56 AM
Rank: Watcher
Groups: Member, Subscriber
Location: Fairhaven MA
Joined: 3/13/2007 | Posts: 914 | Points: 114,949
Jim,

the issue does occur in the desktop software as well. I normally use Firefox 15.0.1 when using a regular browser, however.

thanks for looking into it.
Users browsing this topic
Guest

Forum Jump

Access

You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

This page was generated in 0.238 seconds.
(0.144 seconds)

All images on comic collector live copyright of their respective publishers. © Copyright 2015, MidTen Media Inc. GOLO231