Welcome Guest Active Topics
CCL Messageboard » CCL News » CCL Website/Live Market » New Bug: Losing reservation in progress of making a change

New Bug: Losing reservation in progress of making a change

Warlock
Monday, October 08, 2012 1:56:29 PM
Rank: Watcher
Groups: Member, Subscriber
Location: Fairhaven MA
Joined: 3/13/2007 | Posts: 912 | Points: 113,891
Twice now this has happened to me, and it is a problem consistent to both the desktop software and through a browser:

While working on a change submission, something takes place, where...while still in editing mode (the icon for the issue record at the top is the notepad without a check mark on it), the icons for the sections (that is, the Item Data, Publishers, Story Arcs, etc) disappears. This renders a condition where no further edits can be made to the record.

I have tried clicking the main icon to exit and re-enter editing mode, I have tried closing and re-opening the software, no go.

The current record in this state is Hellboy: Box Full of Evil #2. Any suggestions?

It sounds like the software on the server side is losing the reservation.
Spider-Man
Monday, October 08, 2012 2:28:30 PM
Rank: Celestial
Groups: Approver, Beta, CR-Management, Member, Subscriber
Location: USA
Joined: 1/5/2007 | Posts: 4,466 | Points: 324,070
The current status of that CR is Edit in Progress by you.





Signature design by CCL's own DrFate



SpiderFan.org





Spider-Man
Monday, October 08, 2012 2:30:33 PM
Rank: Celestial
Groups: Approver, Beta, CR-Management, Member, Subscriber
Location: USA
Joined: 1/5/2007 | Posts: 4,466 | Points: 324,070
Now is is OK with just the characters added.





Signature design by CCL's own DrFate



SpiderFan.org





Warlock
Monday, October 08, 2012 2:52:46 PM
Rank: Watcher
Groups: Member, Subscriber
Location: Fairhaven MA
Joined: 3/13/2007 | Posts: 912 | Points: 113,891
Thanks, S-M, the problem has cleared now, with the icons returning so I can add further info.

Odd thing, this bug that has shown up twice. Good thing it is temporary.
scotteaves
Monday, October 08, 2012 3:02:04 PM
Rank: Beyonder
Groups: Approver, Approver Moderator, CCL Feature Crew, CR-Guidelines, CR-Management, Guru, Member, Subscriber
Location: Hawthorne, NJ
Joined: 6/24/2008 | Posts: 6,119 | Points: 447,891
I've had that happen in the past where the browser dies and you just have to wait a few minutes for the opened CR to be released.
SwiftMann
Monday, October 08, 2012 4:08:02 PM
Rank: Beyonder
Groups: Approver, CCL Feature Crew, CR-Guidelines, Member, Super Seller
Location: PA
Joined: 4/19/2007 | Posts: 12,697 | Points: 2,287,444
Shop at My Store
scotteaves wrote:
I've had that happen in the past where the browser dies and you just have to wait a few minutes for the opened CR to be released.

Me too. I don't think it's a bug as much as it's just the browser and CCL getting hung up in an odd way.

The couple times I've had it happen, I've usually been jumping around the CR in a funny way or had multiple tabs open at the same time with CRs.
Users browsing this topic
Guest

Forum Jump

Access

You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

This page was generated in 0.147 seconds.
(0.094 seconds)

All images on comic collector live copyright of their respective publishers. © Copyright 2015, MidTen Media Inc. GOLO231